NEWS

Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Έξη εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – και το Beerology ετοιμάζει τα καλύτερα νηστίσιμα πιάτα για την εποχή αυτή! Oι νέες συνταγές μας θα συνοδεύσουν την μπύρα σας με νοστιμιά και έμπνευση από τον τόπο μας και την μεσογειακή διατροφή. Διαλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε 8 νέα πιάτα. Καλή Σαρακοστή!

Beerology: Ηρώων Πολυτεχνείου 4Α, Ηλιούπολη @ Beerology

Ενα διαφορετικό χορευτικό και ξέφρενο Κυριακάτικο μεσημέρι ζήσαμε εχθές στο #Beerology και το The Christmas Party @Beerology! by satolia.com DANCE PRODUCTIONS! Santa Cheerleaders, χορός, φαγητό, ξεσηκωτική διάθεση, Ελληνικό Latin style γλέντι, και φυσικά πολλές μπύρες ήταν τα συστατικά για ένα μοναδικό μεσημεριανό party 🎉 🍻 

Καλές γιορτές σε όλους! 
Beerology: Ηρώων Πολυτεχνείου 4Α, Ηλιούπολη @ Beerology

To Beerology στο Athens Bar Show 2017

To Berology Crew παρευρέθηκε στην ετήσια έκθεση Athens Bar Show στην Τεχνόπολη, ενημερώθηκε για αμέτρητα premium προϊόντα, υλικά και γεύσεις έτσι ώστε να αναδεύσει γνώση και νέες εμπειρίες στον κατάλογο του μαγαζιού και φυσικά σε όλους εσάς που καθημερινά μας προτιμάτε!

Το Beerology στο ζυθοποιείο της LaTrappe στο Tilburg της Ολλανδίας!

Πριν από λίγο καιρό το Beerology επισκέφθηκε το Ζυθοποιείο της La Trappe στο Tilburg της Ολλανδίας και έμαθε τα πάντα από τους μοναχούς της Koningshoeven!

Το μοναστήρι του ‪#‎Koningshoeven (σημαίνει Κήποι του Βασιλιά στα ολλανδικά) ιδρύθηκε το 1881 κοντά στο χωριό Berkel Enschot στην Ολλανδία, σε έκταση που δώρισε ο Ολλανδός βασιλιάς, στους μοναχούς που κατέφυγαν εκεί απ’ το μοναστήρι La Grande Trappe της Νορμανδίας, κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Το 1969, το μοναστήρι συνεργάστηκε με την ολλανδική ζυθοποιία Artois. Το 1980 η ζυθοποιία του Koningshoeven, ήταν μια κανονική επιχείρηση που παρήγαγε μπύρες Dark, Lager, Dortmunder, Super και Bock βασισμένη σε μια συνταγή της δεκαετίας του 50.
Οι ‪#‎Dubbel και ‪#‎Tripel, πρωτοπαρασκευάστηκαν το ’87. Μετά την μεγάλη ανακαίνιση του 1989, και την μεγάλη επιτυχία της Quadrupel το ’91, ξεκίνησε και η συνεργασία με την Bavaria, η οποία ανέλαβε το management και χρησιμοποιούσε το ζυθοποιείο και για κάποιες άλλες δικές της μπύρες. To 2005, οι μοναχοί αναθεώρησαν το πλαίσιο συνεργασίας τους με την Bavaria, αποφασίζοντας πως εκτός από τον γενικό έλεγχο, θα συμμετέχουν κυριολεκτικά στην εργασία της ζυθοποίησης, οπότε και επανέκτησαν τον επίσημο των Τραππιστών!

Σεμινάριο Warsteiner στο Beerology

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο γευσιγνωσίας από την «Βασίλισσα των μπυρών»WARSTEINER πραγματοποιήθηκε στο Beerology στις αρχές Ιουνίου. Το Beerology επιλέχθηκε για την διεξαγωγή του πρώτου διαδραστικού σεμιναρίου όπου ομιλητής ήταν ο Thomas Wijns, Στέλεχος της Warsteiner.

Στις δύο ημέρες που διήρκεσε το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες ιδιοκτήτες των beer gardens της Αττικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με λεπτομέρειες όλα τα στάδια παραγωγής της μπύρας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την παρασκευή του τελικού προϊόντος, τις θερμοκρασίες φύλαξης, τον σωστό τρόπο σερβιρίσματος αλλά και την ιστορία της γνωστής ζυθοποιίας.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Beerology στον 2ο όροφο, Ηρώων Πολυτεχνείου 4Α, Ηλιούπολη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μπύρες και να σχολιάσουν τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους. Τέλος στο σεμινάριο το παρών έδωσε η οικογένεια Μασοκώστα ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Warstainer στην χώρα μας.

H Warsteiner βρίσκεται στο ‪#‎Sauerland της Βεστφαλίας. Η ιστορία της ξεκινά το 1753 από την οικογένεια ‪#‎Cramer στο ‪#‎Wartsein. Το 1802 μια πυρκαγιά έκαψε τα πάντα στο ζυθοποιείο, το οποίο και χτίστηκε απ την αρχή. Σήμερα ο χώρος του ζυθοποιείου, που αποκαλείται ‪#‎Domschänke, είναι ένα ιστορικό και επισκέψιμο μέρος. Η ανακάλυψη της πηγής «του αυτοκράτορα» συνέβαλε στην μοναδική ποιότητα ‪#‎Warsteiner διότι παράγει – σύμφωνα με την ιστορία – το πιο «μαλακό» νερό του κόσμου με μόνο 1-2 βαθμούς σκληρότητα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για ζυθοποίηση. Η Warsteiner θεωρείται η «Βασίλισσα των μπυρών» (Eine Königin unter den Bieren). Δικαιωματικά αφού είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο brand και πολύ αγαπημένο στην Ελλάδα!